Bejegyzéseim

Mi ez itt?

Általában megtartom magamnak a véleményemet, mivel nem lelkesedem azért, hogy esetleg hozzá, vagy engem nem értőkkel tét nélkül, és vég nélkül vitatkozzam. Ennek ellenére néha mégis ki kívánkozik belőlem a véleményem, ha másért nem, csak hogy mint egy tényként leszögezzem - ez a véleményem, és ez egészen más, mint amit a média sulykol.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Takács Ferenc (bp.): @NETi: Bocsánat, hogy ennyire megkésve reagálok. Nagyon köszönöm, hogy hozzászóltál a cikkemhez. N... (2011.03.21. 16:28) Gondolataim a demokráciáról
  • 1.szóló: @Takács Ferenc (bp.): sokkal prózaibb oka van a visszahívás elmaradásának: Logikus, méltányos, st... (2010.07.19. 00:39) Alkotmánymódosítás kívántatik!
  • 1.szóló: @efg: - egy apró kiegészítés: Sokan hivatkoznak arra, hogy az általános TB (EB) járulékukkal már (... (2010.07.18. 23:30) Kik akarják a halálunkat?
  • 1.szóló: Hangsúlyozom, hogy külön kell megítélni a Seres-Stekler párt - az általuk(meg)vezetett jószándékú ... (2010.07.18. 15:46) A Civil Mozgalomról
  • Csizmarik Éva: Gratulálok! Nagyon örülök a blogodnak. A valóság az adózásról, közérthetően.Ha belegondolok, mit s... (2010.06.30. 20:14) Tévhitek az adózással kapcsolatban 2.

Mitől félünk?

2008.02.20. 15:29 | Takács Ferenc (bp.) | 1 komment

Félünk, mert a politikusok szavahihetőségének illúziója 2006. szeptemberében szertefoszlott!

Félünk, mert a szétlopott FTC feltüzelt szurkolói szabadon ostromolhatták meg a TV székházat védő rendőröket, akiket a hatalom beáldozott!

Félünk, mert ezután hónapokon keresztül szinte folyamatosan ennek képeivel riogattak a médiában!

Félünk, mert azóta minden civil megmozdulás bemutatása helyett ezeket a képeket mutatják a médiában!

Félünk, mert a titokminiszter a nagyobb megmozdulások előtt figyelmeztet minket a várható terrorista veszélyre!

Félünk, mert a NBH állásfoglalása szerint bűnössé válik az a tüntető, aki valamely provokátorral egyszerre van az utcán!

Félünk, mert a nemzeti ünnepünkön az ünneplő tömeget rohamrendőrökkel lehet szétveretni, akik azonosíthatatlanok, és hazudnak a bírósági eljárás során!

Félünk, mert a kormány, és néhány vele szimpatizáns szervezet fasiszta-veszéllyel riogat!

Félünk, mert a kormány minden demokratikus ellenzéki megnyilvánulást semmibe véve törtet saját, senkivel nem egyeztetett programjának kikényszerítésére!

Félünk, mert a hatalom lejáratja a népfenség elvét, és egyre erősebb fasiszta motívumok bevezetésével teszi lehetetlenné a civilek véleménynyilvánítását.

Félünk, mert szegényebb honfitársaink hullanak, mint a legyek, és nincsenek megbízható utak, amelyeken e sorsot el lehetne kerülni!

Félünk, mert már nem tudjuk hinni, hogy részeiben eladott, és eladósított országunk még a miénk!

Félünk, mert a kapitalisták diktatúrája soha nem tobzódott olyan féktelen intenzitással, mint az elmúlt 17 évben.

Már a félelembe is belefáradtam...

 Takács Ferenc

oktpestituntetes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://takacs-ferenc-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr92347247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉdesÉlet 2008.03.10. 16:06:36

Nagyon rossz hangulatban kerültek ezen sorok az oldalra !!
Félni.... ? Ugyan mitől ?
Miért kellene félnünk ?
Aztat mondják ezek az elvtársak már nem azok,ezek mán úrak !
Már nem az átkosban élünk !
Vagy mégis ????
Félelemben tartani az ország lakosságának egy részét,a maradékot pedig agymosással téveszmékben ringatni csupán a komcsik tudtak.... !
Hmm...Hitler jut eszembe...Elhitette a ővék lesz a világ,meggyőzte az emberek nagy részét,az és úgy a helyes ahogy cselekszik,majd elkezdte kiirtani az általa gaznak titulált embereket.
Félni kell...?
Van mitől...!!!
--Az oktatást gallyra vágva s elbutitva a jövő nemzedékét..
--Az eü-et tönkre téve kiirtásra kerülnek az idősebbek:úgyis sok a nyugdijas csak a pénz fogy és profitott nem hoz....A szegényebb réteg sem kell mert csak a segélyekért áll sorba,merthát nem a honi munkaadókat kell támogatni,hogy munkát tudjanak biztositani,mert akkkor hogyan férne be a piacra a küli tőkés...A gyerekek meghát az utcán is betudják venni a gyógyszert mondottá miniszterasszonyunk,meg az ágyszám is elé nekik járvány ide vagy-oda.Szívossak a kölkök...
Félni kell....?
Van mitől...!!
Kimegyek az utcára ünnepelni kézenfogva a gyerekemmel és mit tanul a gyerek ? Nem a megemlékezés miértjét magyarázom neki,hanem azt miért is vagyunk mi csöcselék vagy fasiszta,ill.miért is kaphatunk egy nagy pofont a "rend"őr (?)bácsitól...Ja és szótfogadni is megtanul az a kölök,mert ha azt mondom ordiotva fuss fiam akkor biztos szót is fogad !
Félni kell...?
Van mitől...!!!
Népszavazás !!! ?????
Mit akarunk ??? Számit ???
Megmondhatjuk mi...no de miért is ??
Duzzogva kijelenti ez a,ez a...áááhh..,hogy a kormánynak NEM ÁLL SZÁNDÉKÁBA pótolni-vissza adni azt mit elvettek !
Félni kell...??
Van mitől...!!!
Miénk az ország ? Miénk a hatalom ? Vagy nekünk Ámen ?
Hm..a Szózat utolsó sorai csapodtak be gondolataimba
És annyi balszerencse közt,
oly sok viszály után,
Megfogyva bár,de törve nem
él Nemzet e Hazán..


Az én hangulatom sem jobb....
K.

süti beállítások módosítása